Jak zwiększyć zysk w restauracji?


Twórz biznes, a nie tylko restaurację. Jak w prosty sposób zwiększyć zysk w restauracji?

Na tym seminarium dowiesz się jak w prosty sposób stworzyć kartę menu, zachowując standardy Menu Engineering. Dodatkowo podpowiemy jak skutecznie sprzedawać produkty, które są najbardziej opłacalne. Nie zabraknie również nauki jak zaplanować i weryfikować budżet oraz (w)prowadzić action plan. Zaprezentujemy również proste triki, które zwiększą obroty o min. 10%. Pamiętaj! Minuta w planowaniu zaoszczędzi dziesięć w realizacji.

 

Dla naszych Klientów przygotowaliśmy kupon rabatowy „LAST-MINUTE”, który upoważnia do 70% rabatu.

Termin:

22 marca 2017 godzina 11.45 – 13.45

Warsztaty poprowadzą: Piotr Rogowski i Paweł Gruba


Piotr Rogowski

Dzięki swoim autorskim rozwiązaniom wyprowadził z kryzysu wiele lokali, które do dzisiaj stale monitoruje. Udowadnia, że każda restauracja może być zyskowna. Jego ulubionym cytatem, jest słynne już pytanie „Gdzie są te pieniądze?!”. Obecnie jego firma opiekuje się ponad 70 lokalami gastronomicznymi w Polsce i liczba ta stale rośnie. 

Paweł Gruba

Jeden z najbardziej rozpoznawalnych menedżerów w Polsce, któremu sławę przyniósł program „Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia”. Jego czarujący i charyzmatyczny styl bycia sprawia, że jest jedną z bardziej charakterystycznych postaci kulinarnego show.

 

dsc_8423

dsc_8457

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miejsce warsztatów:

Zielonogórska Palmiarnia
ul. Wrocławska 12A
65-427 Zielona Góra

Informacje dodatkowe:

  1. Warsztaty będą prowadzone tylko w języku polskim.
  2. Udział w warsztatach wymaga wcześniejszej rejestracji oraz opłacenia kosztu szkolenia.
  3. Zapytaj swojego doradcę handlowego SAS o kod rabatowy.
  4. Jeśli nie prowadzisz jeszcze biznesu w gastronomii – zapytaj o ofertę dla przyszłych właścicieli gastronomii.
  5. Uczestnicy warsztatów otrzymają materiały dotyczące tematyki szkolenia.