HACCP


Bezpieczeństwo produkowanej i sprzedawanej żywności. Czynniki żywieniowe chorób cywilizacyjnych.

Na tym seminarium dowiesz się jak zgodnie z zasadami HACCP bezpiecznie produkować i sprzedawać żywność. Seminarium będzie dotyczyło zarówno małej jak i dużej gastronomii. Warsztaty prowadzi fachowiec z branży, który przekaże informacje, które pozwolą zaoszczędzić środki oraz przygotować działalność gastronomiczną zgodnie z prawem. Jest to temat, który może zainteresować osobę prowadzącą małą gastronomię (również jako koncept w sklepie lub punkcie usługowym), jak i catering, restaurację lub hotel. W drugiej części przedstawiona będzie tematyka czynników żywieniowych chorób cywilizacyjnych m.in. depresja, zaburzenia koncentracji, otyłość.

Termin:

23 marca 2017 godzina 9.15 – 10.45

Warsztaty poprowadzą: 

VING Sp. z o.o.

Udział w Warsztatach jest bezpłatny – wymagana jest wcześniejsza rejestracja