Efektywne zarządzanie personelem


Stwórz stabilny i nierotujący zespół, czyli efektywne zarządzanie personelem.

To nie Goście przychodzą pierwsi, tylko pracownik. Jak stworzyć zespół, który utożsamia się z firmą i przychodzi do pracy z przyjemnością? Jak uniknąć nadmiernej rotacji wśród personelu oraz wprowadzić system motywacyjny zwiększający nie tylko obroty ale również zyski? „Pożar na sali?”, czyli jak przekuć trudną sytuację z Gościem, aby polecał nas innym? Na te i wiele innych pytań odpowiemy, przedstawiając szereg narzędzi i sprawdzonych rozwiązań.

 

Dla naszych Klientów przygotowaliśmy kupon rabatowy „LAST-MINUTE”, który upoważnia do 70% rabatu.

Termin:

23 marca 2017 godzina 11.45 – 13.45

Warsztaty poprowadzą: Piotr Rogowski i Paweł Gruba


Piotr Rogowski

Dzięki swoim autorskim rozwiązaniom wyprowadził z kryzysu wiele lokali, które do dzisiaj stale monitoruje. Udowadnia, że każda restauracja może być zyskowna. Jego ulubionym cytatem, jest słynne już pytanie „Gdzie są te pieniądze?!”. Obecnie jego firma opiekuje się ponad 70 lokalami gastronomicznymi w Polsce i liczba ta stale rośnie. 

Paweł Gruba

Jeden z najbardziej rozpoznawalnych menedżerów w Polsce, któremu sławę przyniósł program „Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia”. Jego czarujący i charyzmatyczny styl bycia sprawia, że jest jedną z bardziej charakterystycznych postaci kulinarnego show.

 

dsc_8423

dsc_8457

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miejsce warsztatów:

Zielonogórska Palmiarnia
ul. Wrocławska 12A
65-427 Zielona Góra

 

Informacje dodatkowe:

  1. Warsztaty będą prowadzone tylko w języku polskim.
  2. Udział w warsztatach wymaga wcześniejszej rejestracji oraz opłacenia kosztu szkolenia.
  3. Zapytaj swojego doradcę handlowego SAS o kod rabatowy.
  4. Jeśli nie prowadzisz jeszcze biznesu w gastronomii – zapytaj o ofertę dla przyszłych właścicieli gastronomii.
  5. Uczestnicy warsztatów otrzymają materiały dotyczące tematyki szkolenia.