Dla przyszłych właścicieli gastronomii


Jeżeli nie prowadzisz jeszcze własnej działalności gospodarczej i myślisz o otwarciu restauracji, baru, cateringu lub każdej innej działalności w branży gastronomicznej lub prowadzisz biznes i planujesz nowe otwarcie w branży gastronomicznej, specjalnie dla Ciebie przygotowaliśmy ofertę specjalną udziału w Warsztatach dla właścicieli i osób zarządzających gastronomią.

W ciągu kilku godzin dowiesz się znacznie więcej niż czytając podręczniki lub pytając znajomych. I najważniejsze, być może unikniesz kilku kosztownych błędów. Dobrze uczyć się na błędach, a najlepiej gdy są to błędy cudze 🙂

Jak zwiększyć zysk w restauracji? – 22 marca 2017 roku godzina 11.45

Efektywne zarządzanie personelem – 23 marca 2017 roku godzina 11.45

Zadzwoń pod numer 601 63 63 40, by otrzymać specjalny kod rabatowy, upoważniający do maksymalnej zniżki. Kod rabatowy nie dotyczy miejsc VIP (rzędy 1-2). Szczegóły dostępne tylko telefonicznie.